“ Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Welkom!

Hier vind je alle informatie over mij en wat ik met mijn workshops, trainingen en coaching voor jou, je team of je organisatie kan betekenen.

Daarnaast vind je hier informatie over de samenwerkingen die ik met collega-trainers en andere organisaties heb om inzicht te geven in wat ik samen met hen nog meer voor je kan betekenen.

Vaak is training en coaching onderdeel van iets groters zoals bijvoorbeeld  (strategische) heroriëntatie, een fusie of een overname. Andersom kan het ook zo zijn dat er na het volgen van een training en/of coaching nieuwe inzichten ontstaan die juist leiden tot een verandertraject.

Samen met mijn collega’s kunnen wij jou, je team of je organisatie ècht verder laten groeien.

Mocht je na het lezen gewoon concreet willen horen of eens willen ervaren wat dit voor jou, jouw team of jouw organisatie doet, neem dan gerust contact met me op.

Ik maak graag tijd voor je en vertel je graag meer.

Verderop kun je teruglezen met wie en met welke organisaties ik in de loop der jaren heb mogen samenwerken en wat dit voor hen betekend heeft

Bij veel van mijn workshops, trainingen en coaching maak ik gebruik van het Process Communication Model®. 

Wat dit precies is, hoe het ontstaan is, wat dit voor jou, je team of je organisatie kan betekenen, en natuurlijk hoe het voor jou  dagelijks het verschil kan maken lees je hier.

“Breng het beste naar boven in iedereen”